Külső árnyékolók

Választékunkban megtalálhatók a műanyag redőnyök, alu redőnyök, vakolható tokos redőnyök, belső tokos redőnyök, mindezek különféle minőségben, széles színválasztékban.
Minden red őnyt elkészítünk mozgatható szúnyogháló rendszerrel is. Az alumínium redőny lehet mechanikus illetve motoros működtetésű is. A motoros változat lehet kapcsolós illetve távírányíthatós. Az alumínium redőny hosszú élettartamú, igen jó hőszigetelésű termék.

Redőnytípusok

Új típusú műanyag redőny: Lindab tok  // kefés zajcsillapító alumínium lefutó // csapágyazott // rejtett ütköző // alumínium végzáró

Alumínium redőny

Alumínium tok // csapágyas fém tengely // alumínium léc // alumínium záróléc // alumínium tokvég // kefés alumínium lefutó

Motoros redőny:

Manapság a motoros hajtások előnyeit egyre többen igénylik, amit a kényelmes használaton túl ezek biztonságossága tesz még vonzóbbá. Ez természetesen az ablakredőnyökre is igaz.

A motor a redőny tengelyében van, és vezérlése két módon is megoldható. A vezetékes megoldás egyszerűbb, csupán 3×1 mm2-es kábelből kiépített elektromos hálózat és egy speciális kapcsoló szükséges hozzá. A redőny fel-le mozgatását a kapcsolóval lehet szabályozni, és köztes helyzetben is megállítható. Több redőny együttes mozgatására is mód van, ám akkor minden redőny motorját össze kell kötni egymással, és összehangolt mozgatásukhoz egy központi vezérlőegység is szükséges. A másik és korszerűbb megoldás a redőnymotorok rádiós vezérlése. Az ilyen vezérléssel már időkapcsoló nélkül előre programozható a nyitás és zárás ideje akár egy hetes időre is. Így a vezérlés automatikusan akkor is mozgatja a redőnyöket, ha senki nincs a lakásban vagy a házban. Sőt, a szellőztetés is beprogramozható, ugyanis e funkciónál a motor csak annyira húzza fel a redőnyt, hogy a szellőzőnyílások szabaddá váljanak. Az igényesebb vezérlések arra is módot biztosítanak, hogy automatikus leeresztés esetén megakadályozzák a redőny túl korai leeresztését.