KÖMMERLING Prémium 76 AD

Ez a név csakis a minőséget és a rengeteg extrával rendelkező nyílászárót takarja. A Prémium 76 AD rendszer öt darab légkamrás profilrendszerével Magyarország éghajlati viszonyainak megfelelően a legoptimálisabb választásnak bizonyul, melyben csalódni nem lehet. Az igen stabil, masszív felépítésének köszönhetően igazán kimagasló működést garantál. A három réteggel rendelkező hőszigetelt üvegezéssel egyértelműen kiemelkedő energiamegtakarítást érhet el a nyílászáró tulajdonosa. Ez a profi rendszer különböző egyedi módon kialakított árnyékolástechnikai elemekkel, mint például a redőny vagy épp a rovarháló, tökéletesen egybe építhető. A remek  rendszer egy igazán elterjedt nyílászáró családhoz tartozik, ugyanis a könnyű tervezhetőségének és az ideális megoldásainak köszönhetően exkluzív módon alkalmazkodik az egyedi igényekhez is.

Ez az egyedülállóan minőségi rendszer főként lakásfelújítóknak, első ház építőknek, panellakások felújításához, kertes házakba, hétvégi nyaralóba, kivitelezőknek projektekhez, közintézményekbe, hotelekbe, szállodákba ajánljuk. Ezeken a helyeken igazán remekül épülnek egybe a környezettel, egy speciális esztétikai imázs kialakítva, mely az energiamegtakarítást is szolgálni tudja. Kétségtelen, hogy ez egy roppant modern és csúcstechnológiás megoldás. Bárhol profi megoldásokat garantál, ahol a költségkalkuláció szigorúan tervezett.  A Prémium 76 AD rendszer teljes mértékben színvonalas módon vegyíti az igények kielégítését és a kevés anyagi ráfordítást. Ezáltal az anyagiakban is be tud segíteni hosszú távon.

Mihez ajánljuk?

Ezt a kimagasló teljesítmény nyújtó rendszert leginkább egy és két szárnyú kivitelben konyhákba, szobákba, nappalikba tökéletes megoldás, emellett pedig egy erkély beépítését tekintve is pazar végeredményt jelent. A mellékhelyiségre szellőztető ablakok egyaránt gyárthatók különböző nyitásmódokban is. Egybeépíthető toló-bukó szerkezetekkel és fix ablakokkal a három szárnyú megoldás is egyszerűen megvalósítható. A nyílászárók egymáshoz kapcsolhatók, sorolhatók, és a tartozékként biztosított párkányokkal is könnyedén felszerelhetőek.

A Kömmerling 76mm-es  profilrendszere a cég legújabb fejlesztése

 • 76 mm-es beépítési mélységű német profilú ütköző tömítéses rendszer
 • 5 légkamrás kialakítás AD, és 6 légkamrás MD kivitel
 • erösített falú horganyzott acélmerevítés,

Vasalat

 • G-U Uni-Jet vasalatrendszer, alapfelszereltségben alsó, kiemelés gátló zárfogadók
 • egykezes működtetésű, hibásműködtetés-gátlóval,

Üvegezés

 • alapkivitel 2 rétegű 24mm-es hőszigetelt üvegezés Ug=1,0 W/m2K LowE+argongáz
 • felár ellenében 3 rétegű 44mm-es üvegezéssel Ug=0,6 W/m2K LowE+argongáz

Hőszigetelés

AD profil széltömítéses rendszer

 • tok-szárny hőátbocsátása Uf = 1,1 W/m2K,
 • teljes ablakra vonatkozó hőszigetelési érték 3 rétegű üveggel Uw=0,97 W/m2K egy 120*150 cm-es méretnél

MD profil középtőmítéses rendszer

 • tok-szárny hőátbocsátása Uf = 1,0 W/m2K,
 • teljes ablakra vonatkozó hőszigetelési érték 3 rétegű üveggel Uw=0,83 W/m2K egy 120*150 cm-es méretnél

Kömmerling MD-76 nyílászáró középtömítésével kínál előnyöket.

Modern ablak előnyei: a középső tömítőgyűrű rendszer, 6 kamra, a 76 mm-es beépítési mélység, kiváló design és a tökéletes profil arányok. A hőszigetelési értékek megfelelnek a mai, és mindenekelőtt a jövőbeni igényeknek.

Már a standard változat is megfelel az alacsony energiájú házak követelményeinek.

Gumitömítés

Alapfelszereltségben a fehér profil színnél világosszürke, fóliás ablakoknál fekete gumitömítéssel.

Profil szín

Alapesetben fehér RAL 9016, a faerezetes kínálat felárairól az árajánlatunkban tájékoztatjuk.

Acélmerevítés

Alapesetben az előírt, 1,5mm anyagvastagságú, felületkezelt, gyári merevítővas kerül alkalmazásra, nagyobb szerkezeteknél, illetve ajtóknál 2-2,5mm-es anyagvastagságú merevítő vasak felárként elérhetők.

Kilincs

Minden esetben a profil színnel összhangban lévő árnyalatú, kizárólag aluminium kilincseket használunk.

Kilincs típus: HOPPE vagy azzal egyenértékű

KÖMMERLING PRÉMIUM 88 MD

Ez a csodás rendszer egyértelműen a felsőfokú minőséget kedvelő ügyfeleknek fog tetszeni. A Prémium 88 MD magában foglalja mindazt a technológiát, gondos és körültekintő alapanyag választást, kimagasló biztonsági megoldásokat, melyek röviden összefoglalva a modern, csúcstechnológiás kivitelezéseket jelentik.

Ezt a valóban profi rendszert főként a kimagasló teljesítményt kedvelő klienseknek ajánljuk. Ez a megoldás energetikai felújításokhoz, fokozott energiatakarékos vagy passzív jellegű épületekhez tökéletesen passzol. Emellett pedig speciális irodákban, szállodákban és magánházakban is egyedi módon megtalálja a helyét ez a rendszer. A Kömmerling Prémium 88 MD az igazán pazar és megnyerő PremiDorr 88+ emelő-toló rendszerünkkel garantálja a teljes pompát.

Mihez ajánljuk?

A Kömmerling Prémium 88 MD a teljes energiamegtakarítást biztos kulcsát jelenti. A tervezhetőségnek köszönhetően ez egy igazán tökéletes választásnak bizonyul, ezért a kliens igazán hatalmas méretekben is gondolkozhat. Nem vitás, hogy a Kömmerling Prémium 88 MD rendszernek köszönhetően a határ a csillagos ég. Az Ön házának a kilátását ezzel a forradalmi megoldással igazán impozánssá lehet varázsolni. A teljes relaxáció érdekében egyedi megoldást jelenthet tehát ez a rendszer.

Kömmerling Prémium 88 MD műanyag ablak profilszerkezete

 • valódi 7 légkamrás tok/szárny,
 • 88 mm-es beépítési mélység
 • kiváló stabilitás,
 • vízgátas, középtőmítéses ultramodern rendszer,

Biztonságos – több ponton záródó hibás működtetésgátlóval, résszellőzővel ellátott biztonsági vasalat, stabilitás és biztonságos működés jellemzi. Secustic kilincs alapkivitelben.

 • profil, tok-szárny hőátbocsátása Uf= 1,0 W/m2K
 • teljes ablakra vonatkozó hőszigetelési érték 3 rétegű üvegezéssel Uw= 0,75 W/m2K egy 120*150 cm-es ablak esetében. Nagyobb szerkezet esetén ez még kedvezőbb értéket mutat.

Üvegezése – un. melegperemes technológiával készül, ez jelentősen csökkenti az ablak üvegének külső felületének szélén tapasztalható páralecsapódást.

 • 3 rétegű 48 mm-es, Ug= 0,5 W/m2k értékű üveg alapkivitelben

A Prémium 88 rendszerek bizonyos profiljait elláthatjuk thermobetét kitöltéssel, így az Uf érték: 0,91 W/m2K